Stonegrove Park: Junior play area refurbishment consultation

about 1 year ago

Feedback Updated 25 May 2017

We asked

We asked for your views on the proposed refurbishment designs for Stonegrove junior play area. Two designs were proposed in the consultation. Design one included the retention of an existing skate unit. Design two proposed the removal of this unit and an increase in size of a new slide unit, as well as the relocation of the fence line to include all of the play area and equipment.

You said

There were 84 survey responses to the consultation. Of these;

  • 79% wanted design 2.
  • 91% agreed with the relocation of the fence line to include all of the play area and equipment.

We did

As a result of the consultation we will be proceeding with design two. The current skate unit will be removed and the fence line will be relocated as part of the Summer 2017 refurbishment.